INDUSTRY OF IDEAS

SAMARBETA?

_________________________

Bland de roligaste som finns är att göra saker tillsammans med andra. Men också att göra något för någon annan. Jag försöker hitta spännande samarbeten och även skapa produkter där delar av intäkterna går till utvalda projekt och organisationer. Just nu ligger företaget vilande och vi är tillbaka i december 2021 igen. 

never give up on an idea just because the time it willtake to accomplice it. time will pass anyway.

PRODUKTER

_________________________

Jag strävar efter att ta fram hållbara produkter som gör skillnad och är lokalproducerade. Vill samarbeta med organisationer som varje dag gör skillnad för andra människor. Shopen är stängd och öppnar igen december 2021. 

The story behind
INDUSTRY OF IDEAS

_________________________

Många år, många ideér, mycket skratt och några tårar. 
Så är det verkligen, idéskapandet är en stor del av vem jag är. Industry of ideas ger mig möjlighet att förverkliga mina idéer och få utlopp för min kreativitet. För idéer har jag gott om, samlade i en bok. Eller rättare sagt är de samlade i över 100 böcker där varje produktidé har sin egna lilla historia. Jag strävar efter att ta fram hållbara produkter som är lokalproducerade i Småland. Jag som står bakom Industry of Ideas heter Sandra Jönsson och brinner för att kunna göra skillnad, att kunna bidra till ett större sammanhang. Just nu ligger företaget vilande med det går alltid bra att ta kontakt med mig genom mailadressen nedan.

INDUSTRY OF IDEAS AB
org.nr. 559013-7864
 

Email: industryofideas@gmail.com