JULGRANSKULOR

Julgranskulor i plexiglas
Under julen 2019 och 20202 sålde jag och min yngsta son Viktor fantastiskt fina julkulor till förmån för olika organisationer. Försäljningen för 2020 är avslutad och vi är tillbaka december 2021. 
Diameter: 8 cm 

Under julen 2019 sålde vi en alldeles speciell julgranskula med texten "F*CK CANCER". Kulorna såldes styckvis och kostade 99:- varav 20:-/kula gick till organisationen UNG CANCER. Vi samlade in totalt 4500:- Tack till alla ni som valde att stötta organisationen.

TIDIGARE PROJEKT

Här ser du tidigare projekt och produkter, några av dem finns inte längre till försäljning. Har du frågor kring någon produkt får du gärna höra av dig. 

VIKTORS VYKORT

Egendesignade vykort till förmån för BRIS.
Min son Viktor 7 år startade en insamling till BRIS. Vykorten levererades i 5 pack och i varje paket fanns fyra olika motiv. Paketet kostade 99:- varav 40:- gick till BRIS. Viktor samlade in totalt 
4440:- 

SHINY XMAS

Småländskt hantverk som lyser upp i vintermörkret.
Spegelblank adventsljusstake i guld. Foten är transparent och du monterar ljusen enkelt genom att sätta ner dem i foten. Tillverkad av plexiglas och kostar 799:-. Dena produkt finns inte kvar att beställa 

cillicone

En glasstrut helt enkelt.
Perfekt för att slippa rinnande glass och kladdiga barn. Tillverkad i silikon. Struten har deltagit i tävlingen "Jakten på storsäljaren" och stod som en utav vinnarna i första säsongen. Struten finns i flera olika färger och du hittar dem i barn och inredningsbutiker runt om i Sverige och världen. Produkten går inte längre att beställa. 

släktträd i glas

En gåva till Kronprinsessan Viktoria och prins Daniel 
Tillsammans med min vän, Gro Knutsen, skapade vi en bröllopsgåva från Småland. Ett släktträd i glas där varje handblåst löv bar ett namn. Till vår hjälp hade vi ett team av fantastiska hantverkare och det var en underbar känsla att få lämna över trädet till Kronprinsessan Viktoria och prins Daniel.